Брава – LUMA ENDURO 775 / 100cm (L025)

850 ден

Luma е европски специјалист за моторцикли и безбедност на велосипеди. Најдобро прилагоден за заштита од кражба на вашите возила. Со најновите материјали, развиени заедно со истражувачки центри, кои се залагаат за најсложените европски стандардизациски тестови. Со привлечни дизајни, кои произлегуваат од нашата соработка со престижни меѓународни студија, кои се во чекор со најновите трендови, без да се жртвува ергономијата за лесна и безбедна употреба и транспорт.

Одберете опција

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Шифра: L025 Категорија:
WREF
100ARB7741LUM

 

Дополнителни информации

Подкатегорија

Брендови