БИДОН -ELITE OMBRA 950ML

490 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Категорија:

Шишенце со новиот систем на отворање/затворање: гумиран врв со одличен проток.
Капацитет: 950мл

Бренд: Елит, Италија
Произведено во: Хрватска

Дополнителни информации

Подкатегорија