БИДОН -ELITE OMBRA 750ML

450 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Категорија:

Шишенце со новиот систем на отворање/затворање: гумиран врв со одличен проток.
Капацитет: 750мл

Бренд: Елит, Италија
Произведено во: Хрватска

Дополнителни информации

Подкатегорија