БИДОН -ELITE ICEBERG 500ML

690 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Категорија:

2-часовна термална заштита!
Дупло-ѕидна структура со изотермална изолација
Заштитно пластично капаче
Капацитет: 500мл

Бренд: Елит, Италија
Произведено во: Хрватска

Дополнителни информации

Подкатегорија