БИДОН – ELITE CORSA 550ML

300 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Категорија:

Шишенце со класичен систем на отворање/затворање.
Капацитет: 550мл

Бренд: Елит, Италија
Произведено во: Хрватска

Дополнителни информации

Подкатегорија