АДАПТЕР ЗА ЖЕНСКИ ВЕЛОСИПЕД – PERUZZO – PE395

1,500 ден

Шифра: E0003 Категорија:

Адаптер за женски велосипед кој се поставува за полесно транспортирање на велосипедот со држач за велосипеди за на 5-та врата.

Произведено во: Peruzzo Италија

Дополнителни информации

Подкатегорија