velosiped PAM247 – 24″ – VENSSINI PARMA – S1241042

7,700.00 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Категорија:

Дополнителни информации

Брендови

Димензија на рам

Подкатегорија

Димензија на Тркало

Модел