velosiped PAM242 – 24” – VENSSINI PARMA – S1241032

7,700.00 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: 7700 Категорија:

Дополнителни информации

Брендови

Димензија на рам

Подкатегорија

Димензија на Тркало

Модел