V-BRAKE SHIMANO DEORE LX BR-T610, REAR, X-TYPE (THIN SPACER OUTSIDE), BRAKE SHOE S70C, FIXING BOLT 16.0MM, 90D TUBE, SILVER

1,550 ден 1,500 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Шифра: YEBRT610RX41SSP Категорија:

  • KOD 4 – EBRT610RX41SSP 
V-BRAKE SHIMANO DEORE LX BR-T610, REAR, X-TYPE (THIN SPACER OUTSIDE), BRAKE SHOE S70C, FIXING BOLT 16.0MM, 90D TUBE, SILVER, IND.PACK
SHIMANO
4524667330424

Дополнителни информации

Подкатегорија

Модел

, , ,