Средна осовина – SHIMANO BB-UN100, BSA, 68-122.5MM (LL123) – EBBUN100B23X

800 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Шифра: YEBBUN100B23X Категорија:
EBBUN100B23X
Средна осовина – SHIMANO BB-UN100, BSA, 68-122.5MM (LL123), AXLE SQUARE, W/O FIXING BOLT, IND.PACK
SHIMANO
4524667332497

Дополнителни информации

Подкатегорија