Средна осовина – SHIMANO BB-UN100, BSA, 68-122.5MM (D-NL) – EBBUN100B22X

600 ден 500 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Шифра: YEBBUN100B22X Категорија:
EBBUN100B22X
Средна осовина – SHIMANO BB-UN100, BSA, 68-122.5MM (D-NL), AXLE SQUARE, W/O FIXING BOLT, IND.PACK
SHIMANO
4524667332534

Дополнителни информации

Подкатегорија