FC-M361-L, 6/7/8-BRZINI, 175MM, 48X38X28TFOR HG-CHAIN, W/CG, CHAIN CASECOMPATIBLE, W/CRANK FIXING

3,000 ден

1 НА ЗАЛИХА

Шифра: YEFCM361E888CL Категорија:

EFCM361E888CL

‘SREDEN POGON SHIMANO FC-M361-L, ZA 7/8-BRZINI, 175MM, 48X38X28TFOR HG-CHAIN, W/CG, CHAIN CASECOMPATIBLE, W/CRANK FIXING

Дополнителни информации

Подкатегорија

Модел

,