SHIMANO REVO SHIFT DESNA 6 BRZINI

500 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Шифра: S3244202 Категорија:
S3244202RUC MENJACA REVO SHIFT SHIMANO DESNA 6 BRZINA ASLRS35R6AP

Дополнителни информации

Подкатегорија