SHIFT LEVER SET SHIMANO DEORE SL-M610, 10X2/3 BRZINI – ISLM610PA

3,990.00 ден

Категорија:

SHIMANO DEORE SL-M610, 10X2/3 BRZINI, INNER CABLE 2050MM/1800MM, OUTER CASING – ISLM610PA

Дополнителни информации

Подкатегорија