SHIMANO TOURNEY FC-M171

1,480.00 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: YAFCM171E244C2 Категорија:
AFCM171E244C2 = 25evra
Погон – SHIMANO TOURNEY FC-M171, 42X34X24T SILVER, KURBLA 175MM SILVER, 6/7/8 SPEED, CG SILVER, W/O FIXING BOLT, CHAINCASE COMPATIBLE, BULK
SHIMANO

Дополнителни информации

Подкатегорија