SHIMANO DEORE XT FC-M785

Категорија:
IFCM785EX08XL = 214evra
Погон – SHIMANO DEORE XT FC-M785-L, 40X28T, KURBLA 175MM, 10 SPEED, HOLLOWTECH 2, W/O BB, BLACK, IND.PACK
SHIMANO
4524667384076

Дополнителни информации

Подкатегорија