PERUZZO UNI-BIKE ЗА 1 ВЕЛОСИПЕД – PE320

2,200 ден

Категорија:

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.

  • Исклучително силно стегање на рамот;
    • Дополнителни безбедносни каиши за тркалата;
    • Сите делови се обработени да не ‘рѓосуваат;
    • Каиши тестирани до 150 килограми – еден;
МАТЕРИЈАЛчелик
БОЈАцрна
БРОЈ НА ВЕЛОСИПЕДИ1
ФИКСИРАЊЕрачки на педали
МАКСИМАЛНА НОСИВОСТ (KG)15
МАКСИМАЛНИ ДИМЕНЗИИ НА
НАПРЕЧНИОТ ПРЕСЕК НА РАМОТ НА
ВЕЛОСИПЕДОТ (MM)
сите
МАКСИМАЛНА ШИРИНА НА ТРКАЛОТО55
КОМПАТИБИЛНОСТ И СО ДИСКда
ДОЛЖИНА НА ДЕЛОТ ЗА ТРКАЛО (MM)1250
МАКСИМАЛНА ШИРИНА НА НОСЕЧКАТА
ШИПКА (MM)
60
КОМПАТИБИЛНОСТ СО Т-АДАПТЕРда
КОМПАТИБИЛНОСТ СО ДОДАТОК ЗА
DOWNHILL (ART.407)
не
СИСТЕМ ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА
ВЕЛОСИПЕДОТ ЗА ДРЖАЧОТ
има
СИСТЕМ ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА ДРЖАЧОТ
ЗА АВТОМОБИЛОТ
нема
ДИМЕНЗИИ (MM)19*24*35
ТЕЖИНА НА ДРЖАЧОТ (KG)3.1
СЕРТИФИКАТИ ЗА КВАЛИТЕТtuv-gs / din 75302/02.91

iso 11154:2006

ПАКУВАЊЕпластична фолија

Произведено во: Peruzzo Италија

Дополнителни информации

Подкатегорија