PERUZZO MODENA ЗА 1 ВЕЛОСИПЕД – PE318

SKU: 1690-1 Категорија:

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.

 • Исклучително силно стегање на рамот;
  • Основната V-шипка е поделена на два дела за полесен транспорт и складирање;
  • Дополнителни безбедносни каиши за тркалата;
  • Сите делови се обработени за да не ‘рѓосуваат;
  • Каиши тестирани до 150 килограми – еден;
  • Сите контакти со велосипедот се гумирани за да нема оштетување;
  • Опција за систем за заклучување.
МАТЕРИЈАЛ челик
БОЈА црна
БРОЈ НА ВЕЛОСИПЕДИ 1
ФИКСИРАЊЕ рам
МАКСИМАЛНА НОСИВОСТ (KG) 15
МАКСИМАЛНИ ДИМЕНЗИИ НА
НАПРЕЧНИОТ ПРЕСЕК НА РАМОТ
НА ВЕЛОСИПЕДОТ (MM)
кружна шипка 60
овална шипка 60*100
МАКСИМАЛНА ШИРИНА НА ТРКАЛО 55
КОМПАТИБИЛНОСТ И СО ДИСК
СОПИРАЧКИ
да
ДОЛЖИНА НА ДЕЛОТ ЗА ТРКАЛО (MM) 1250
МАКСИМАЛНА ШИРИНА НА
НОСЕЧКАТА ШИПКА (MM)
60
КОМПАТИБИЛНОСТ СО
Т-АДАПТЕР
да
КОМПАТИБИЛНОСТ СО ДОДАТОК ЗА
DOWNHILL (ART.407)
нема
СИСТЕМ ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА
ВЕЛОСИПЕДОТ ЗА ДРЖАЧОТ
нема
СИСТЕМ ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА
ДРЖАЧОТ ЗА АВТОМОБИЛОТ
нема
ДИМЕНЗИИ НА ДРЖАЧОТ (MM) 79*24*35
ТЕЖИНА НА ДРЖАЧОТ (KG) 2.8
СЕРТИФИКАТИ ЗА КВАЛИТЕТ tuv-gs / din 75302/02.91

iso 11154:2006

ПАКУВАЊЕ пластична фолија

Произведено во: Peruzzo Италија

Дополнителни информации

Подкатегорија