Главина предна – SHIMANO DEORE XT HB-M8010

4,000.00 ден

Исчисти
SKU: Недостапно Категорија:
KOD 1 – EHBM8010E
FRONT HUB SHIMANO DEORE XT HB-M8010, 32H, OLD 100MM, FOR AXLE E-THRU 15MM (W/O AXLE), FOR ROTOR CENTER LOCK, INCL. LOCK RING, IND.PACK
SHIMANO
4524667926542

KOD2-EHBM8010BE

FRONT HUB SHIMANO DEPRE XT HB-M8010-B, 32H, OLD 110MM, AXLE E-THRU 15MM (W/O AXLE), FOR ROTOR CENTER LOCK, LOCK RING, IND.PACK
SHIMANO
4524667853633

Дополнителни информации

Подкатегорија

Модел