MENABO MISTRAL ЗА 3 ВЕЛОСИПЕДИ – M090

4,200 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: E0005 Категорија:

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на возилото, на 5-та врата.
Без систем за заклучување.

Тежина на држачот: 4.4 kg
Максимална носивост: 45 kg

Максимална тежина по велосипед: 15 kg
Максимална брзина на возење со монтиран држач: 130 km/h
Материјал: Челик

Произведено во: Menabo Италија

Дополнителни информации

Подкатегорија