MAXXIS WELTERWEIGHT 27.5X1.9/2.35 AV

330 ден

На залиха

Шифра: H14390 Категорија:

Maxxis Welterweight 27.5×1.9/2.35

Шифра: 14390

Димензии: 27.5×1.9/2.35
Дебелина: 0.9 mm
Вентил: Auto Valve
Тежина: 184 grams

Дополнителни информации

Подкатегорија

Гуми

Брендови