Maxxis Ultralight 700×18/25C FV

440.00 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Категорија:

Maxxis Ultralight 700×18/25C

Шифра: 14382

Димензии: 700×18/25C
Дебелина: 0.6 mm
Вентил: Presta Valve 60 mm
Тежина: 67 grams

Дополнителни информации

Подкатегорија

Гуми

Брендови