Maxxis Ultralight 29×1.9/2.35

440 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: H14382 Категорија:

Maxxis Ultralight 29×1.9/2.35 AV

Шифра: 14383

 

Димензии: 29×1.9/2.35

Дебелина: 0.6 mm
Вентил: Presta Valve 48 mm
Тежина: 156 grams

Дополнителни информации

Подкатегорија

Гуми

Брендови