MAXXIS BEAVER 26X2.00 + EXO TR FOLDABLE

1,650 ден

2 НА ЗАЛИХА

Шифра: H14370 Категорија:

Maxxis Tubeless Beaver + EXO TR Foldable

Шифра: 14370

Size: 26×2.00 M326RU
Bead: Foldable
Weight: 540g
Tech: EXO/TR

Дополнителни информации

Подкатегорија

Гуми

Брендови