Продажба!

V-BRAKE SHIMANO DEORE LX BR-T610, FRONT, X-TYPE (THIN SPACER OUTSIDE), BRAKE SHOE S70C, FIXING BOLTS 16.0MM, TUBE 90D, BLACK

2,100 ден 1,500 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: YEBRT610FX41SLP Категорија:

  • KOD 2 EBRT610FX41SLP
  • V-BRAKE SHIMANO DEORE LX BR-T610, FRONT, X-TYPE (THIN SPACER OUTSIDE), BRAKE SHOE S70C, FIXING BOLTS 16.0MM, TUBE 90D, BLACK, IND.PACK
SHIMANO
4524667330479

Дополнителни информации

Подкатегорија

Модел

, , ,