Продажба!

EXPLORER SUMMER KONTRA 26″- ELI260 – 1261052

13,500 ден 9,900 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Категорија:
3701110
Седиште кафено ELI
3842003
Рачки кафени YS9268
3140000
Предна корпа (ситно плетена) 26X3/8″
3830146
Волан 620MM 22.2X25.4MM ITALY STYLE
3501100
Предна светилка со ЛЕД диоди црно-сива
3802407
Педали FEIMIN COMFORT POŠTAR 110X68MM
3601105
Среден погон коцка хром 44T SPORT
3603001
Средна осовина МТВ на штраф 5S
3605707
Ланец MTB MAYA Z50 P7003
3730841
Обрач V1 26/3/8″ Сив  36  V1.36R
3200105
Предна главина MTB 36R
3210000
Задна главина MTB 36R челична
3330028
SP.26X1 3/8 (37-590) Црна
3230005
6 FAZ INDEX црно-жолта 14T-28T
3241003
Заден менувач на кука INDEX 6/7 POWER
3244200
Рачен менувач REVO SHIFT POWER EKONOMIK
3502011
Заден трепкач на браник CITY
3400003
Гарнитура ПВЦ  без рачки за кочници 110 MM
3101022
Браник EUROFEN. ПВЦ црн 26X1.3/8

Дополнителни информации

Брендови

Димензија на рам

Димензија на Тркало

Подкатегорија

Модел

,