Продажба!

EXPLORER SPARK POWER – 26″ – SPA261 – 1261037

12,000.00 ден 8,800.00 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Категорија:
3701050
Седиште  HIGH END
3841012
Рачки  MEGA CRNO ZELENE 92MM
3830115
Волан  620MM 22.2X25.4MM
3802404
Педали со катадиоптер PP
3600110
Среден погон MTB  22/32/42T
3603001
Средна осовина на штраф MTB  5S
3605707
Ланец MTB MAYA Z50 P7003
3730840
Тркало  V1 26″ SIVI 36 RUPA V1.
3200105
Предна главина MTB 36R
3210000
Задна главина MTB 36R челик
3330019
Гуми SP.26X1.95(50-559) H-826 DIJU 2011
3230005
Запчаник 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T
3240009
Среден менувач TOP PULL FRICTION 42T
3241005
Заден менувач на кука
3244000
Рачен менувач REVO SHIFT POWER EKONOMIK
3400003
Гарнитура PVC  110 MM без рачки за кочници

Дополнителни информации

Брендови

Димензија на рам

Димензија на Тркало

Подкатегорија