Продажба!

EXPLORER-ROBIX – SPY201KK – 20″ – KONTRA – 1201004

9,000 ден 6,800 ден

Исчисти
SKU: Недостапно Категорија:
3700017
Седиште
3841018
Рачки MEGA 125MM портокалови
3830107
Волан 20″ 560MM 22.2X25.4MM
3400003
Гарнитура V PVC 110 без рачки за кочници
3802404
Педали PP со катадиоптер
3602100
Среден погон 40T POLUGA 150MM
3603002
Средна осовина MTB 3P на штраф
3605710
Ланец P410 1/2X1/8″
3730838
Тркало V1 20″ 36 д.
3200105
Предна главина MTB 36R
3212002
Задна главина контра 36R
3330064
Гуми 20X2.10 (54-406)PAH FREE PNEUMATICO

Дополнителни информации

Брендови

Димензија на рам

Димензија на Тркало

Подкатегорија

Модел