Адаптер – SHIMANO SM-MA90-R180P/S, FIXING BOLT X2, WIRE X1 – ISMMA90R180PS

700 ден

На залиха

Шифра: YISMMA90R180PS Категорија:
ISMMA90R180PS
Адаптер – SHIMANO SM-MA90-R180P/S, FIXING BOLT X2, WIRE X1, IND.PACK
SHIMANO
4524667430520

Дополнителни информации

Подкатегорија