Адаптер – SHIMANO SM-MA90-R160P/S, FIXING BOLT X2, WIRE X1 – ISMMA90R160PS

700 ден

Категорија:
ISMMA90R160PS
Адаптер – SHIMANO SM-MA90-R160P/S, FIXING BOLT X2, WIRE X1, IND.PACK
SHIMANO
4524667430513

Дополнителни информации

Подкатегорија