Адаптер – SHIMANO SM-MA-R160P/S, FIXING BOLT X 4, STOP RING X 2 STANDARD – ISMMAR160PSA

700 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Шифра: YISMMAR160PSA Категорија:
ISMMAR160PSA
Адаптер – SHIMANO SM-MA-R160P/S, FIXING BOLT X 4, STOP RING X 2 STANDARD, IND.PACK
SHIMANO
4524667108153

Дополнителни информации

Подкатегорија