Адаптер -SHIMANO SM-MA-F180S/P, FIXING BOLT X2, WIRE X1 – ISMMAF180SPA

700 ден

2 НА ЗАЛИХА

Шифра: YISMMAF180SPA Категорија:
ISMMAF180SPA
Адаптер – SHIMANO SM-MA-F180S/P, FIXING BOLT X2, WIRE X1, IND.PACK
SHIMANO
4524667283447

Дополнителни информации

Подкатегорија