-16%

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ-ЕТ-А10

12,500.00 ден 10,500.00 ден

Носивост: 80 kg
Максимална брзина: 12 km/h
Обсег со полна батерија: 7-13 km
Категорија:
Модел – ET-A10
Мотор: 150W
Предна/Задна кочница Електронска/Механичка
Батерија – Литиумска 21.6V . 2.6 Ah
Конструкција – Алуминиум
Големина на тркала – 8″
Максимална брзина 12 km/h
Обсег со полна батерија: 7-13 km
Максимален нагиб на искачување – 5°
Носивост – 80 kg
Тежина – 10 kg
Има предни и задни амортизери

Дополнителни информации

Брендови