Главина предна – SHIMANO TOURNEY HB-TX500-QR, 36H, OLD 100MM, AXLE 108MM, QR 133MM BLACK, BLACK

700 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Шифра: YEHBTX500AAL Категорија:
YEHBTX500AALGLAVINA PREDNA SHIMANO TOURNEY HB-TX500-QR, 36H, OLD 100MM, AXLE 108MM, QR 133MM BLACK, BLACK, IND.PACK

Дополнителни информации

Подкатегорија

Модел

,