Главина предна – SHIMANO HB-TX505

650.00 ден

Исчисти
SKU: Недостапно Категорија:

KOD 1 – EHBTX505A5

GLAVINA PREDNA SHIMANO HB-TX505, 36H OLD 100MM AXLE 108MM, FOR CENTER LOCK ROTOR, QR 133MM W/O ROTOR MOUNT COVER, IND.PA


KOD 2 – EHBTX505B5

GLAVINA PREDNA SHIMANO HB-TX505, 32H OLD 100MM AXLE 108MM, FOR CENTER LOCK ROTOR, QR 133MM W/O ROTOR MOUNT COVER, IND.PA

Дополнителни информации

Подкатегорија

Модел

,