Главина предна – SHIMANO HB-T3000, 32H, OLD 100MM, AXLE 108MM, QR 133MM, BLACK

900 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Шифра: YEHBT3000BL5 Категорија:
EHBT3000BL5
FRONT HUB SHIMANO HB-T3000, 32H, OLD 100MM, AXLE 108MM, QR 133MM, BLACK, IND.PACK
SHIMANO
4524667870128

Дополнителни информации

Подкатегорија

Модел

,