Главина предна – SHIMANO DEORE HB-M6000

1,500.00 ден

Исчисти
SKU: Недостапно Категорија:

KOD 1 – EHBM6000AL

GLAVINA PREDNA SHIMANO DEORE HB-M6000, 36H, OLD 100MM, AXLE 108MM, QR 133MM BLACK, FOR ROTOR CENTER LOCK (W/O LOCK RING)


 

KOD 2 – EHBM6000BL

GLAVINA PREDNA SHIMANO DEORE HB-M6000, 32H, OLD 100MM, AXLE 108MM, QR 133MM BLACK, FOR ROTOR CENTER LOCK (W/O LOCK RING)

Дополнителни информации

Подкатегорија

Модел

,