ГЛАВИНА ЗАДНА – SHIMANO DEORE XT FH-M8000, 32H, 8/9/10/11 SPEED, OLD 135MM, AXLE 146MM, QR 168MM, FOR ROTOR CENTER LOCK, W/O ROTOR MOUNT COVER,

4,600 ден

Нема на залиха

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Шифра: YEFHM8000BZA Категорија:
KOD 2 – EFHM8000BZA
FREEHUB SHIMANO DEORE XT FH-M8000, 32H, 8/9/10/11 SPEED, OLD 135MM, AXLE 146MM, QR 168MM, FOR ROTOR CENTER LOCK, W/O ROTOR MOUNT COVER, IND.PACK
SHIMANO
4524667324072

Дополнителни информации

Подкатегорија

Модел

,