ГЛАВИНА ЗАДНА – GLAVINA ZADNA SHIMANO FH-TY500-7-QR

950.00 ден

Исчисти
SKU: Недостапно Категорија:

KOD 1 – EFHTY5007AZA

GLAVINA ZADNA SHIMANO FH-TY500-7-QR, 7-BRZINI 36H OLD 135MM QR 166MM, CRNA, IND.PACK


KOD 2 – EFHTY5007BZA

GLAVINA ZADNA SHIMANO FH-TY500-7-QR, 7-BRZINI 32H OLD 135MM QR 166MM, CRNA, IND.PACK

Дополнителни информации

Подкатегорија

Модел

,