БИДОН -ELITE CORSA SUPER 750ML

390.00 ден

Out of stock

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
Category:

Шишенце со класичен систем на отворање/затворање.
Капацитет: 750мл

Бренд: Елит, Италија
Произведено во: Хрватска

Дополнителни Информации

Подкатегорија