Прикажувам 1–18 од 24 резултати

 • 23 %
  OFF
  23 %
  OFF

  KROSS VENTO 5.0 DSC – R21

  120,185 ден 92,450 ден
  120,185 ден 92,450 ден
  28" Тркала
  This option is required
  23" Рам
  This option is required
 • 23 %
  OFF
  23 %
  OFF
  23 %
  OFF
  23 %
  OFF
  23 %
  OFF

  KROSS TRANS 1.0 – R21 – BLACK / GREY GLOSSY

  29,380 ден 22,600 ден
  29,380 ден 22,600 ден
  28" Тркала
  This option is required
  17" Рам 19" Рам 21" Рам 23" Рам
  This option is required
 • KROSS TRANS 8.0 – R21 – BLACK / GREY MATTE

  53,690 ден 41,300 ден
  53,690 ден 41,300 ден
  28" Тркала
  This option is required
  19" Рам 21" Рам 23" Рам
  This option is required
 • KROSS HEXAGON 7.0 -29″ – R21

  38,935 ден 29,950 ден
  38,935 ден 29,950 ден
  29" Тркала
  This option is required
  17" Рам 19" Рам 21" Рам 23" Рам
  This option is required
 • KROSS HEXAGON 6.0 – 29″ R21

  35,750 ден 27,500 ден
  35,750 ден 27,500 ден
  29" Тркала
  This option is required
  17" Рам 19" Рам 21" Рам 23" Рам
  This option is required
 • KROSS HEXAGON 5.0 -29″- R21 – GRAPHITE / SILVER / BLUE MATTE

  32,175 ден 24,750 ден
  32,175 ден 24,750 ден
  29" Тркала
  This option is required
  17" Рам 19" Рам 21" Рам 23" Рам
  This option is required
 • KROSS HEXAGON 5.0 -29″- R21 – BLACK / GRAPHITE / LIME MATTE

  32,175 ден 24,750 ден
  32,175 ден 24,750 ден
  29" Тркала
  This option is required
  17" Рам 19" Рам 21" Рам 23" Рам
  This option is required
 • Kross EVADO 3.0 -R21- GRAPHITE / BLACK MATTE

  35,100 ден 27,000 ден
  35,100 ден 27,000 ден
  28" Тркала
  This option is required
  17" Рам 19" Рам 21" Рам 23" Рам
  This option is required
 • KROSS LEVEL 4.0 GRAY – 29″ – GREY / ORANGE GLOSSY

  ден34,900 ден
  ден34,900 ден
  29" Тркала
  This option is required
  17" Рам 19" Рам 21" Рам 23" Рам
  This option is required
 • Kross EVADO 2.0 BLACK / GREEN MATTE

  ден21,900 ден
  ден21,900 ден
  28" Тркала
  This option is required
  17" Рам 19" Рам 21" Рам
  This option is required
 • Kross EVADO 2.0 BLACK / BLUE GLOSSY

  ден21,900 ден
  ден21,900 ден
  28" Тркала
  This option is required
  17" Рам 19" Рам 21" Рам 23" Рам
  This option is required
 • KROSS TRANS 8.0 – R20

  58,000 ден ден
  58,000 ден ден
  28" Тркала
  This option is required
  23" Рам
  This option is required
 • KROSS EVADO 4.0

  36,270 ден ден
  36,270 ден ден
  28" Тркала
  This option is required
  23" Рам
  This option is required
 • KROSS VENTO 4.0

  72,000 ден ден
  72,000 ден ден
  28" Тркала
  This option is required
  21" Рам 23" Рам
  This option is required
 • KROSS LEVEL 6.0 – 29″

  ден45,700 ден
  ден45,700 ден
  29" Тркала
  This option is required
  17" Рам 19" Рам 21" Рам 23" Рам
  This option is required
 • KROSS LEVEL 1.0 – R20

  37,245 ден ден
  37,245 ден ден
  29" Тркала
  This option is required
  23" Рам
  This option is required
 • KROSS HEXAGON 7.0 -29″ – R20

  39,800 ден 27,900 ден
  39,800 ден 27,900 ден
  29" Тркала
  This option is required
  17" Рам
  This option is required
  Црна
  This option is required
 • KROSS HEXAGON 6.0 – 29″ R20

  35,000 ден 24,500 ден
  35,000 ден 24,500 ден
  29" Тркала
  This option is required
  23" Рам
  This option is required