Прикажувам 1–18 од 214 резултати

 • НОВО!

  KROSS VENTO 5.0 – R21

  120,185 ден 92,450 ден
  120,185 ден 92,450 ден
  28" Тркала
  This option is required
  23" Рам
  This option is required
 • НОВО!

  KROSS HEXAGON BOOST 1.0 -R21- BLACK / GRAPHITE / RED MATTE

  105,170 ден 80,900 ден
  105,170 ден 80,900 ден
  29" Тркала
  This option is required
  17" Рам
  This option is required
 • НОВО!

  KROSS TRANS 8.0 – R21 – BLACK / GREY MATTE

  53,690 ден 41,300 ден
  53,690 ден 41,300 ден
  28" Тркала
  This option is required
  19" Рам 21" Рам 23" Рам
  This option is required
 • НОВО!

  KROSS TRANS 3.0 – R21 – RED / BLACK GLOSSY

  35,750 ден 27,500 ден
  35,750 ден 27,500 ден
  28" Тркала
  This option is required
  17" Рам 19" Рам 21" Рам
  This option is required
 • НОВО!

  KROSS TRANS 3.0 – R21 – BLACK / GREY GLOSSY

  35,750 ден 27,500 ден
  35,750 ден 27,500 ден
  28" Тркала
  This option is required
  17" Рам 19" Рам 21" Рам
  This option is required
 • НОВО!

  KROSS TRANS 2.0 – R21 – GRAPHITE / BLACK GLOSSY

  31,525 ден 24,250 ден
  31,525 ден 24,250 ден
  28" Тркала
  This option is required
  17" Рам 19" Рам 21" Рам
  This option is required
 • НОВО!

  KROSS TRANS 1.0 – R21 – GREY / BLACK MATTE

  29,380 ден 22,600 ден
  29,380 ден 22,600 ден
  28" Тркала
  This option is required
  17" Рам 19" Рам 21" Рам
  This option is required
 • НОВО!

  KROSS TRANS 1.0 – R21 – BLACK / GREY GLOSSY

  29,380 ден 22,600 ден
  29,380 ден 22,600 ден
  28" Тркала
  This option is required
  17" Рам 19" Рам 21" Рам 23" Рам
  This option is required
 • НОВО!

  KROSS TRANS 1.0 – R21 – BLACK / GREY GLOSSY

  29,380 ден 22,600 ден
  29,380 ден 22,600 ден
  28" Тркала
  This option is required
  15" Рам 17" Рам 19" Рам
  This option is required
 • НОВО!

  KROSS HEXAGON -R21- BLACK / WHITE / GRAPHITE GLOSSY

  21,970 ден 16,900 ден
  21,970 ден 16,900 ден
  26" Тркала
  This option is required
  14" Рам 17" Рам 19" Рам
  This option is required
 • НОВО!

  KROSS HEXAGON -R21- NAVY BLUE / WHITE / LIME MATTE

  21,970 ден 16,900 ден
  21,970 ден 16,900 ден
  26" Тркала
  This option is required
  14" Рам 17" Рам 19" Рам
  This option is required
 • НОВО!

  KROSS HEXAGON 6.0 – 29″ R21

  35,750 ден 27,500 ден
  35,750 ден 27,500 ден
  29" Тркала
  This option is required
  17" Рам 19" Рам 21" Рам 23" Рам
  This option is required
 • НОВО!

  KROSS HEXAGON 5.0 -29″- R21 – GRAPHITE / SILVER / BLUE MATTE

  32,175 ден 24,750 ден
  32,175 ден 24,750 ден
  29" Тркала
  This option is required
  17" Рам 19" Рам 21" Рам 23" Рам
  This option is required
 • НОВО!

  KROSS HEXAGON 5.0 -29″- R21 – BLACK / GRAPHITE / LIME MATTE

  32,175 ден 24,750 ден
  32,175 ден 24,750 ден
  29" Тркала
  This option is required
  17" Рам 19" Рам 21" Рам 23" Рам
  This option is required
 • НОВО!

  KROSS HEXAGON 5.0 -27.5″- R21 – BLACK / GRAPHITE / LIME MATTE

  32,175 ден 24,750 ден
  32,175 ден 24,750 ден
  27.5" Тркала
  This option is required
  15" Рам 17" Рам
  This option is required
 • НОВО!

  Kross HEXAGON 3.0 – 27.5″ – R21 – NAVY BLUE / BLUE / WHITE GLOSSY

  28,860 ден 22,200 ден
  28,860 ден 22,200 ден
  27.5" Тркала
  This option is required
  17" Рам 19" Рам 21" Рам
  This option is required
 • НОВО!

  Kross HEXAGON 3.0 – 27.5″ – R21 – BLACK / RED / SILVER MATTE

  28,860 ден 22,200 ден
  28,860 ден 22,200 ден
  27.5" Тркала
  This option is required
  17" Рам 19" Рам 21" Рам
  This option is required
 • НОВО!

  KROSS HEXAGON 1.0 -R21- BLACK / WHITE / RED MATTE

  24,960 ден 19,200 ден
  24,960 ден 19,200 ден
  26" Тркала
  This option is required
  14" Рам 17" Рам 19" Рам 21" Рам
  This option is required