Добитници на Награди

Почитувани пријатели, најголемата интернет продавница за велосипеди www.velosiped.mk ги додели наградите по случаен изброр. Добитници се:

  1. Велосипед – Jovana Dimishkovska | Скопје
  2. Сет светла – Zorce Postolova | Радовиш
  3. Сет светла – Viktor Noev | Пробиштип
  4. Сет светла – Frosina Stefanovik | Куманово
  5. Сет светла – Jovica Bogoevski | Тетово
  6. Сет светла – Оливер Олек Кундески | Тетово

Ви благодариме на сите за учеството, извлекувањето можете да го видите на видеото од левата страна. Добитниците на наградната игра ќе ги контактираме во инбокс за да дојдат да си ги подигнат.