ИНФО

Доколку имате било какво прашање слободно контактирајте не преку бројот наведен , или контакт формата.

Центар – Ул. Јордан Мијалков бр. 3, 1000 Скопје

ЗА ВЕЛОСИПЕДИ – 071 350 100 / 02 3100 012

ЗА СКУТЕРИ И ТРОТИНЕТИ – 070 306 729 / 02 3111 131

Аеродром – Ул. Фрањо Клуз, 1000 Скопје

070 233 222 / 02 2477 422
info (at) velosiped.mk
Пон. – Пет: 10:00 – 20:00 / Саб: 10:00 – 17:00

КОНТАКТ

  ЗА НАС

  Вашето искуство на возење со велосипед ќе добие нова димензија со Велосипед.мк – најдобрата продавница за велосипеди, тротинети, делови и опрема. Ние ви овозможуваме едноставно онлајн купување од нашиот широк асортиман, директно од вашиот дом, работно место или мобилен телефон. Со нас, ќе заштедите време и пари, без сомнеж.

  Нашиот асортиман вклучува сè што ви треба за удобно и безбедно возење, а со користење на Велосипед.мк имате сигурност дека вашите купени производи ќе бидат доставени каде и кога што ви одговара. Изберете го начинот на плаќање што најмногу одговара на вашиот начин на живот – вирманско плаќање со општа уплатница или плаќање при испорака на вашата адреса.

  Продавницата Велосипед.мк е дел од компанијата Вело Сити Д.О.О. Скопје, која се гордее со своето досегашно искуство и репутација во областа на увозот, дистрибуцијата и продажбата на велосипеди и велосипедска опрема. Доверете ни се и остварете вашите велосипедски соништа со Велосипед.мк!

  Ул. Јордан Мијалков бр. 3, 1000 Скопје

  Тел. 071 350 100 | 02 3100 012

  © 2022 VeloCity
  Hosted by M.P.