Кошничка

Category

Блог

Подгответе го вашиот велосипед за претстојната зима

By Блог No Comments
Да, повторно се наближува тој период од годината - зимата. Деновите стануваат поладни и пократки, а мракот е поприсутен од Сонцето, но сепак, тоа не значи дека е завршена сезоната за возење велосипед. Студот и лошите временски услови носат многу предизвици, но доколку вие и вашиот велосипед сте подготвени, ништо не може да ве спречи да продолжите да го користите...
Read More
Листа на чекање Оставете го вашиот email и добијте известување кога производот ќе биде повторно на залиха.
Email Вашите податоци се безбедни.