We've arranged a civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology.

Carl Sagan

Leave a Reply

Листа на чекање Оставете го вашиот email и добијте известување кога производот ќе биде повторно на залиха.
Email Вашите податоци се безбедни.