Град Скопје и Општина Центар нудат субвенции за нов велосипед:

  • За повеќе информации за субвенциите кој ѓи доделува Град Скопје кликнете тука.
  • За повеќе информации за субвенциите кој ѓи доделува Општина Центар кликнете тука.

Ако сте од Скопје или Општина Центар се надеваме дека ќе ја искористите оваа шанса да дојдете побрзо до нов велосипед.