Добредојдовте

Во најголемата интернет продавница за велосипеди и велосипедска опрема во Македонија.

 

Најголем избор на електрични тротинети

 

Изберете опрема за велосипеди од нашиот широк асортиман на светки познатите брендови..

 

Оригинални алати и резервни делови за вашиот велосипед.

 

Голем избор на внатрешни и надворешни гуми од реномираниот бренд MAXXIS

 

Нашиот сервис тим ви е секогаш на располагање

 

Искористете ја можноста! На 6 рати без камата

ВЕЛОСИПЕДИ

Кликнете и пронајдете го вашиот идеален велосипед. Голем асортиман велосипеди од брендовите KROSS, LE GRAND, IDEAL, VENERA..

СКУТЕРИ

Најголем избор на скутери во Македонија. Кликнете и пронадете го вашиот омилен скутер 50сс, 125сс, 200сс, 300сс

ТРОТИНЕТИ

Изберете тротинет или електричен тротинет од познатите брендови XIAOMI, NINEBOT SEGWAY, MS ENERGY..

ВЕЛОСИПЕД - ОПРЕМА

ПРОИЗВОДИ

АЛАТ МУЛТИ ФУНКЦИОНАЛЕН

ШИШИЊА / БИДОНИ

ДРЖАЧИ ЗА ШИШИЊА

БРАВИ/КАТАНЦИ/САЈЛИ

БРЗИНОМЕРИ

ДРЖАЧИ ЗА ВЕЛОСИПЕД

ДРЖАЧИ ЗА КОЛА

ДРЖАЧИ ЗА МОБИЛЕН

КАЦИГИ / ШЛЕМОВИ

СВЕТЛО

ТОРБИЦИ

ПУМПИ

БАГАЖНИЦИ

ОБЛЕКА

БРАНИЦИ

КОРПИ

РАКАВИЦИ

РЕТРОВИЗОРИ

НАОЧАРИ

ШТЕНДЕР / НОГАРКА

ПОМОШНИ ТРКАЛА

СЕДИШТА

СЕДИШТА ЗА ДЕЦА

ЅВОНЧИЊА

ШТИТНИЦИ

РАЧКИ ГРИПОВИ

РОГОВИ

УЉЕ / ОДРЖУВАЊЕ

ЛЕПЕНКИ

ЗАШТИТНИК ОД ЛАНЕЦ

ОСТАНАТО..

ВЕЛОСИПЕД - ДЕЛОВИ

ПРОИЗВОДИ

АЛАТ ЗА СЕРВИС

АМОРТИЗЕРИ / ВИЉУШКИ

ГЛАВИНИ ЗАДНИ

ГЛАВИНА ПРЕДНА

ЗАПЧАНИЦИ

КОЧНИЦИ – V-BRAKE

КОЧНИЦИ ПЛОЧКИ/ПАКНИ

КОЧНИЦИ РАЧКИ

АДАПТЕРИ ЗА ДИСК

КОЧНИЦИ ЗА ДИСК

РОТОРИ / ДИСКОВИ

МЕНУВАЧИ / ШАЛТЕРИ

ЗАДНИ МЕХАНИЗАМИ

ПРЕДЕН МЕХАНИЗАМ

ЗАДНИ ОСОВИНИ

ПРЕДНИ ОСОВИНИ

СРЕДНИ ОСОВИНИ

СРЕДНИ ПОГОНИ

ЛАНЦИ

ПЕДАЛИ

ТРКАЛА

ДЕЛОВИ ЗА ТРОТИНЕТ

ВОЛАНИ

СТЕМОВИ

ГАРНИТУРИ ЗА ВОЛАН

ЦЕФКА\КОЛЧЕ ЗА СЕДИШТЕ

СТЕГИ ЗА КОЛЧЕ/ЦЕФКА

САЈЛИ КОШУЛИЦИ

ПОЛНАЧИ

УШКИ, ШПИЦИ, МУТЕРИ

ОСТАНАТО..

ВЕЛОСИПЕД - ГУМИ

ПРОИЗВОДИ

МАШКИ МОДЕЛИ НА ВЕЛОСИПЕДИ

КЛИКНЕТЕ И ИЗБЕРЕТЕ МАШКИ МОДЕЛ НА ВЕЛОСИПЕД

ЖЕНСКИ МОДЕЛИ НА ВЕЛОСИПЕДИ

КЛИКНЕТE И ПРОНАЈДЕТЕ ГО ВАШИОТ ИДЕАЛЕН МОДЕЛ НА ЖЕНСКИ ВЕЛОСИПЕД.

ДЕТСКИ МОДЕЛИ НА ВЕЛОСИПЕДИ

КОЈА Е ВИСТИНСКАТА ГОЛЕМИНА
ЗА ВЕЛОСИПЕД ЗА ДЕЦА ?

Големината зависи од висината и структурата на телото.

2-4 Години: 10″/12″ Тркало

4-6 Години: 14″/16″ Тркало

6-8 Години: 18″/20″ Тркало

8-10 Години: 20″/24″ Тркало

ЕЛЕКТРИЧНИ ВЕЛОСИПЕДИ

Електричните велосипеди се тема која доминира во дискусиите за трендовите во индустријата за велосипеди во последните години.

За разлика од традиционалните велосипеди,  тие се совршени како алтернатива за патување. Благодарение на нив, можно е да се дојде до посакуваното место без многу напор.

Електричниот велосипед ви овозможува да се искачите на кој било рид и да уживате во неверојатни погледи од врвот на планините, електричниот велосипед ќе го направи вашето возење удобно и пријатно.

ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТИ

Зошто е-мобилност?

Свесни сме дека урбаниот живот е неисцрпен извор на загриженост. Но, барем лесно може да ги решите сообраќајните. Можете да се движите низ градот без да се грижите дали ќе навлезете во сообраќаен метеж. Не грижете се за емисијата на СО2. Не грижете се за наоѓање паркинг место. Не грижете се за постојано одложување на состаноците.

КОН ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТИ

КОНТАКТ

    62761

    follow us