Добредојдовте

Во најголемата интернет продавница за велосипеди и велосипедска опрема во Македонија.

 

Субвенции за нов велосипед

Општина Центар и Град Скопје нудат субвенции за нов велосипед.

 

Изберете опрема за велосипеди од нашиот широк асортиман на светки познатите брендови Luma, Krypton X, Tour de france, Sigma, Selle Royal...

1
1

ВЕЛОСИПЕДИ

Кликнете и пронајдете го вашиот идеален велосипед. Голем асортиман на машки, женски и детски велосипеди од брендовите Ideal, Scott, Polar, Capriolo…

КОН ВЕЛОСИПЕДИ

ОПРЕМА

Изберете опрема за велосипеди од нашиот широк асортиман на светки познатите брендови Krypton X, Tour de france, Sigma, Selle Royal, Luma…

КОН ОПРЕМА

ДЕЛОВИ

Оригинални резервни делови и гуми за вашиот велосипед. Изберете од нашиот широк асортиман на брендовите Maxxis, Shimano, RST, Gyro, Sram, Suntour, Promax…

КОН ДЕЛОВИ
Бесплатна испорака за нарачка над 2000 ден низ цела Македонија за 24 часа, со наплата при прием на производот.

ЗА НАС

Велосипед e најголемата интернет продавница за велосипеди и велосипедска оперма во Македонја која ви овозможува едноставно купување на производи од широкиот асортиман директно од вашиот дом, работно место или мобилен телефон со што заштедувате време и пари.

Со користење на velosiped.mk добивате можност да изберете каде и кога купените производи да се достават, начинот на плаќање кој најмногу одговара на вашите можности, вирманско плаќање со општа уплатница или плаќање при испорака на вашата адреса.

Интернет продавницата velosiped.mk е во сопственост на компанијата Вело Сити Д.О.О.Е.Л. Скопје, која е основана во 2004 година и се занимава со увоз, дистрибуција и продажба на  велосипеди и велосипедска опрема.

Ул. Јордан Мијалков бр. 3, 1000 Скопје // Тел. 071 350 100 | 02 3100 012

КОНТАКТ

14
ДОСТАВЕНИ ВЕЛОСИПЕДИ
31
ДОСТАВЕНИ ДЕЛОВИ
© 2007 VeloCity
Hosted by CloudTides